homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce inseamna pt voi "a insela"?

#1 2008-02-15 22:02:04

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Ce inseamna pt voi "a insela"?

Cica a insela inseamna a face sex cu altcineva.
Eu cred ca "a insela" are mult mai multe semnificatii si poti sa inseli in mult mai multe alte feluri decat prin simplul sex..
Deci ce inseamna pt voi a insela? Si, ca o paranteza, care "inselat" il acceptati si care nu?

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-02-15 22:03:54)

hjarta

#2 2008-02-15 22:05:08

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Ce inseamna pt voi "a insela"?

pentru mine inselatul il reprezinta tinerea de mana si sarutul,care zic eu ca tin de dragoste. sexul il consider si nu prea inselat,deoare poate fi facut din nevoie,din obligatie sau mai stiu eu ce motive.

#3 2008-02-15 22:05:52

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

pt mine inselat inseamna si o simpla cafea, daca se duce cu ea fara sa-mi spuna sau cu intentia de a "vraji"... de sex, saruturi etc nici nu mai zic... eu sunt fff geloasa, asa ca big_smile e clar...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2008-02-15 22:06:04

skumpi
Vizitator

normali k a insela are mai multe contitatii....diferite pt fiecare in parte...
la mine inselat incepe de la inselat increderea si sentimentele cuiva pana la fapte`( sarut, sex, etc )
prima data intervine inselarea morala sa zic asa...apoi cea fizica`

#5 2008-02-15 22:07:00

andrutza
Vizitator

Depinde de situatie...poate sa te insele facand sex cu cineva, avand doar o noapte de aventura si atat, lucru care dupa mine nu e chiar grav...atunci cand deja mai are pe cineva si iese cu ea in paralel si-ti ascunde e naspa pt ca automat investeste si sentimente. A doua varianta n-as ierta-o....prima da.

Publicitate

loading...

#6 2008-02-15 22:07:33

persifona
Vizitator

Eu nu cred ca as ierta nimic.. neutral

#7 2008-02-15 22:09:55

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

ionela a scris:

pentru mine inselatul il reprezinta tinerea de mana si sarutul,care zic eu ca tin de dragoste. sexul il consider si nu prea inselat,deoare poate fi facut din nevoie,din obligatie sau mai stiu eu ce motive.

subscriu

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#8 2008-02-15 22:10:03

Loveable
Diamond member

Fetelor...am deschis topicul acum 5 minute si deja imi pare rau lol
Cred ca in subconstient incercam sa ii gasesc scuze prietenului meu, sperand ca multe dintre voi sunteti de parere ca inselat=sex... dar cad ca si voi sunteti de aceeasi parere cu mine sad
Daca deja incepe sa isi testeze "calitatile de barbat" si sa "agatze" nici nu mai are rost sa astepti sa treaca la fapte.. asa e sad

hjarta

#9 2008-02-15 22:10:57

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

pt mine, inselat e orice lucru pe care il face pe ascuns...apropo de asta, sa zicem sa desi indragostita de actualul ei prieten, o fata mai vorbeste din cand in cand la telefon sau pe net cu fostul, pe care nu il mai iubeste. se intampla lucrul asta doar cand prietenul ei o "neglijeaza"...am scris in ghilimele pt ca situatia e de asa natura incat nu poate sa fie mereu langa ea...deci..asta e tot un fel de inselat nu?

#10 2008-02-15 22:11:17

andrutza
Vizitator

dar mai exact ce face iubitul tau?

#11 2008-02-15 22:14:17

mika
Insomniac member

andrutza a scris:

dar mai exact ce face iubitul tau?

pe mine ma intrebi sau pe Loveable?

#12 2008-02-15 22:14:27

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

m-as simtii inselata cand prietenul meu s-ar saruta sau s-ar culca cu o alta fata si  mi-ar ascunde.daca asta s-ar intampla doar o data poate as putea trece cu vederea ,dar daca asta se repeta clar nu mai am ce discuta cu el

#13 2008-02-15 22:15:09

mika
Insomniac member

Melany1 a scris:

m-as simtii inselata cand prietenul meu s-ar saruta sau s-ar culca cu o alta fata si  mi-ar ascunde.daca asta s-ar intampla doar o data poate as putea trece cu vederea ,dar daca asta se repeta clar nu mai am ce discuta cu el

dar ai mai putea sa ai incredere in el la fel ca inainte?

#14 2008-02-15 22:16:50

Loveable
Diamond member

mika, eu nu l-as cataloga drept inselat, din mai multe motive...
1. poate vorbeste "pe ascuns" pt ca ea stie ca nu mai are nimic cu fostul si i se pare ceva firesc sa pastreze o legatura de amicitie, dar actualul prieten nu accepta lucrul asta.
2. toate/toti avem tendinta de a compara...si poate in relatia actuala iti lipsesc niste lucruri pe care le aveai in relatia anterioara, si atunci tinzi sa fii mai aproape de ele, sa ti le amintesti, sa vrei sa le traiesti din nou in mintea ta, chiar daca stii bine ca nu mai ai nimic cu fostul.

andrutza, ar fi vreo 2493 de chestii smile dar sa ma rezum la "testatul calitatilor de barbat"...nimic altceva decat sa "agatze" o clienta, sa ii spuna ca vrea sa o cunoasca mai bine, sa ii ceara id-ul de mess, sa o cheme la o cafea (a spus ca a chemat-o doar asa, ca a venit vorba, ca oricum nu s-ar fi dus), si nu in ultimul rand intr-o seara cand era la lucru si eu il asteptam acasa, sa ii trimita un mail cu subiectul "nu aveam somn si m-am gandit sa iti trimit o melodie", melodia fiind una din melodiile noastre smile
Si povestea continua, dar e prea imbarligata...

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-02-15 22:17:12)

hjarta

#15 2008-02-15 22:16:59

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

nu ,n-as mai avea incredere ca inainte dar daca as tine mult la el..i-as ierta scaparea...in fond poate fi si din vina mea.mereu cand suntem inselate ii criticam pe ei...dar indirect poate avem si noi vina.de aia-s de parere ca toti meritam a2a sansa

#16 2008-02-15 22:19:05

mika
Insomniac member

Loveable a scris:

mika, eu nu l-as cataloga drept inselat, din mai multe motive...
1. poate vorbeste "pe ascuns" pt ca ea stie ca nu mai are nimic cu fostul si i se pare ceva firesc sa pastreze o legatura de amicitie, dar actualul prieten nu accepta lucrul asta.
2. toate/toti avem tendinta de a compara...si poate in relatia actuala iti lipsesc niste lucruri pe care le aveai in relatia anterioara, si atunci tinzi sa fii mai aproape de ele, sa ti le amintesti, sa vrei sa le traiesti din nou in mintea ta, chiar daca stii bine ca nu mai ai nimic cu fostul.

mda...asa e, nu accepta... :f?rbryllad:

#17 2008-02-15 22:20:19

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

eu una nu vad prin inselat o iesire la o cafea sau ceva de genul.... dar un sarut...sau o relatie sexuala se poate numi inselat

de iertat as ierta prima oara, cu conditiile urmatoare:
~sa fie o necunoscuta
~sa nu mai aiba nicio discutie cu ea niciodata sub nicio forma
~sa ma lase sa-i umflu ochii aleia...
~sa-mi demonstreze ca nu se va mai repeta

de inselat am inselat, nu-mi pare rau decat ca ptr acela cu care l-am inselat nu a ost nimic mai mult decat o noapte......si apoi nici de cautat nu m-a mai cautat o vreme.....nu ca as fi vrut ceva serios, dar deh, baietii cred ca daca se culca cu una, aia ii iau si de barbati, le fac si copii:))

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#18 2008-02-15 22:21:08

Loveable
Diamond member

Referitor la increderea de care intreba mika...
Cand s-a intamplat faza cu clienta... si am aflat... l-am rugat frumos sa imi spuna tot adevarul, ca o sa trec peste, o sa incerc sa inteleg (stiam ca nu au ajuns mai departe de niste discutii si, il iubeam, nu as fi dat cu piciorul relatiei pt faza aia)..
Deci l-am rugat sa imi spuna tot adevarul, tocmai pt a putea avea incredere in el pe viitor (asta a fost singurul motiv).
Nu mi l-a spus smile l-am aflat de la ea..

hjarta

#19 2008-02-15 22:21:23

alexia
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

hmm... eu consider ca inselatul incepe de la dorinta de a avea pe altcineva!
Oare cum puteti voi sa iertati o partida de sex? Mi-as imagina secunda de secunda cum a atins-o, cum a sarutat-o, cum a dezbracat-o, cum a avut-o si cum i-a placut si ca a simtit placerea si s-a bucurat de intimitatea pe care o avea cu mine, acum cu alta!!!!! Eu probabil as vrea sa iert ca sa nu-l pierd, dar nu as putea sa trec cu vederea .... mi-as face viata un calvar!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.